Menu
ANNONSER

6 nya bilder: Åre Björnen, 13 november, 13:45-14:41

Värmen söderifrån kom på besök i fredags och vi gick från drömmigt vinterlandskap till brunorange senhöst på 24 timmar. Gårdagen (söndag) bjöd dock på sol i några timmar och uppe på Förberget i Åre Björnen såg det ut så här. Hoppas ni gillar!

PS: SMHI:s prognos för de närmaste 10 dygnen visar stabila minusgrader så långt vi kan se (fr.o.m. i morgon). Därmed kan vi troligen inom kort bjuda på bilder av snökanoner i arbete. Det ser vi fram emot!

ANNONS

Outdoor Buddies banner
Fotograf i Åre Niclas Vestefjell
Fotograf i Åre Niclas Vestefjell

ANNONS

Banner - Ica ToGo
Fotograf i Åre Niclas Vestefjell
Fotograf i Åre Niclas Vestefjell

ANNONS

Banner - Skidcenter
Fotograf i Åre Niclas Vestefjell
Fotograf i Åre Niclas Vestefjell
ANNONSER
ANNONSER