Menu
ANNONSER

Nyhet/artikeltips: 3 dagar till öppning av Åre Bike Park!

För fem veckor sedan stängde skidsystemet för säsongen, och nu är det bara tre dagar kvar till det officiella startdatumet (10 juni) för cykelsäsongen 2021. Åre är verkligen en året-runt-destination numera! Som vanligt finns en hel del nyheter i cykelsystemet inför sommaren. Främst är det den icke liftburna stigcyklingen i Åre Björnen som utvecklas i rasande takt – fem nya leder och ett teknikområde står redo inför sommaren!

På Happyride.se finns en mycket bra artikel – Åre satsar vidare på stigcykling i Björnen – för er som vill läsa mer om detta. Rekommenderas!

För dig som är nyfiken på cykling i Åre så finns i princip all info du behöver på Aresweden.com, här hittar du startsidan för cykling.

Cykla lugnt!

ANNONSER
ANNONSER