Menu
ANNONSER

Nyhet i sommar: Kanotäventyr med Explore Åre

Foto: Johan Nyström –

Inför årets sommarsäsong lanserar aktivitetsbolaget Explore Åre flera typer av kanotäventyr i och kring Åre (all info finns här), både med och utan guide. För de som vill hålla sig nära byn finns exempelvis ”Familjeturen mellan Tegefors och Åre” – en 5 km enkel paddling nedströms Indalsälven och Åresjön där äventyret inleds med instruktioner av en guide innan man paddlar ”self-guided” till Åre och slutligen får skjuts tillbaka till Tegefors.

Foto: Johan Nyström

För de som vill ha en längre och djupare naturupplevelse finns ”Vildmarksturen” som är en guidad heldagsstur med lunch längs en kristallklar å några mil från Åre. Lämplig för såväl familjer som andra sällskap.

Foto: Johan Nyström

För de som helt och hållet vill skapa sitt eget äventyr, eller bara ta en kortare tur på Åresjön, finns också möjlighet att hyra kanot på plats i centrala Åre.

Läs mer om kanotäventyr i Åre på exploreare.se/kanot-i-are

Paddla lugnt!

Publicerat av Niclas Vestefjell
ANNONSER
ANNONSER