Menu
ANNONSER

Nytt klipp: Fjällmaratonveckan igång – uppdatering från arrangörerna

Arrangörerna bakom Fjällmaraton har gjort ett jättejobb för att få till en Fjällmaratonvecka även detta märkliga år. En rad anpassningar har gjorts för att kunna genomföra loppen på ett säkert sätt. Bland annat med konceptet ”Valfri dag”

Konceptet “valfri dag” innebär att du kan delta i ditt lopp men på egna villkor på valfri dag, med samma tidtagnings- och transferservice som på ordinarie loppdag och du hamnar i den totala sammanställda resultatlistan för respektive lopp som uppdateras löpande under perioden 27:e juni – 30:e augusti.” Läs mer på Fjallmaraton.se.

Igår lördag var det dock dags för ordinarie dag för loppen Salomon 27K och Välliste runt. I klippet nedan, inspelat efter målgången, får vi en kort lägesrapport från arrangörerna.

Först ut att testa formen på Fjällmaratonveckan är alltid Salomon27K. Här delar vi med oss en uppdatering om tävlingen och om läget på stigarna.

Posted by Fjällmaraton on Saturday, July 25, 2020

Läs mer om kommande lopp under veckan här.

ANNONSER
ANNONSER