Menu
ANNONSER

Tips: Holiday Club kör vandringsveckor med guide i augusti och september

För dig som längtar efter vandring i Åre och helst går tillsammans med en guide – detta är perfekt för dig. Så här skriver Holiday Club själva om de kommande vandringsveckorna;

Detta paket är för dig som vill komma till Åre och vandra på ett bekvämt sätt. Vi tar dig till de bästa vandringslederna som passar utefter dagens väder och vind, vi dukar fram frukost och lagar kvällens middag. Har du god allmänkondition och är fullt frisk utan hjärtbesvär, onda knän eller liknande kan du utan problem hänga med våra vandringar. Du behöver inte ha vandrat tidigare, däremot är det bra om du har gått in dina vandringskängor ordentligt så att du undviker skavsår.

Mer info, dagsprogram samt bokning finns här.

ANNONSER
ANNONSER