Menu
ANNONSER

Nyhet: Nu öppnar Åre Torg Hotell och apprestaurangen Pinchos

I morgon fredag öppnar både Åre Torg Hotell och restaurangen Pinchos i STF:s gamla lokaler strax ovanför torget. Med rum för 200 matgäster och runt 100 övernattande hoppas man utgöra en ny centralpunkt i hjärtat av Åre.

 

– Vi kommer förhoppningsvis vara med och skapa ett bredare koncept för Åre som destination. De två verksamheterna kommer komplettera varandra bra: Pinchos med fördelaktiga priser och spännande koncept. Och hotellet som ska bjuda in till prisvärt boende mitt i byn, säger Rikard Öhrnbom franschisetagare på Pinchos.

 

Bokningen till hotellet finns på Aretorghotell.se

 

Bordsbokning på restaurangen görs på Pinchos.se och i appen Pinchos (där även maten beställs på plats). Laddas ner där appar finns.

 

Publicerat av Niclas Vestefjell

 

ANNONSER
ANNONSER