Menu
ANNONSER

Tips: Livet i Åre – nytt poddavsnitt ute nu!

Foto: Linnea Karlsson, Mittmedia

 

I podden Livet i Åre får vi hänga med när Cissi och Karin pratar stort och smått kring sina egna upplevelser och vad som är på gång i byn. Tipsfaktorn är hög och innehållet passar såväl turister som locals. Missa inte avsnitt 54!

 

Avsnittsbeskrivning på Podbean
”Glöggmyset är igång och vintern levererar fortsatt över förväntan. Tänk att högzon gick i samband med säsongsöppning – WHAT?! Det gör i och för sig Cissi mest bara frustrerad då hon och hennes håliga lunga gör att det är lugn och ro ordinerat av doktorn… Däremot har inte hästen Romeo samma förhållningsorder och testar likt alla barn på internatskola gränserna lite extra… Karin har jobbat och skrattat som bara sig förkyld. Att fika i skogen, vodka smaksatt med analsäck på bäver kan skapa så mycket missförstånd med en amerikan är fascinerande. Vi skulle ju bara gå på en skogspromenad med en ren. Nu siktar vi mot jul, nyår och välkomna alla hit – härligt!!!”

 

PS: Spelaren nedan, ha tålamod några sekunder efter att ni tryckt på play så startar podden.

 

 

Ladda ner och följ här:

– Itunes
– Podbean
– Instagram
– Facebook

 

Tack för en superbra podd, Cissi och Karin!

Publicerat av Niclas Vestefjell
ANNONSER
ANNONSER