Menu
ANNONSER

Nyhet: Tredje året gillt för växande yogafestival

Foto: Mountain Yoga Festival, Martin Olson
Pressmeddelande från Holiday Club

Den 15-17 november arrangeras Yoga Mountain Festival för tredje året i rad. Helgen avslutar den intensiva träningsevenemangshösten på Holiday Club Åre år.

 

Projektledare Therése Furudal Hydén är ansvarig för att ta fram programmet för Yoga Mountain Festival och bjuder in lärare från hela Sverige och även Norge att vara med. Bokningsläget inför årets festival är 30% högre än föregående år och runt 150 personer kommer i november att samlas på Holiday Club för en helg med nyfiken yoga.

 

”När jag gör schemat vill jag att det ska kittla alla sinnen. Det blir till exempel yoga till livemusik, kalla bad och yoga utanför yogamattan” förklarar Therése.

 

Bland årets stora namn finns bokaktuella Sara Hoy som förankrar yogan i vetenskapen.

 

”Det finns många bra yogalärare men Sara står för en unik anknytning till vetenskap. Det är särskilt intressant för oss i västvärlden som är så måna och vana vid att allting ska gå att mäta” säger Therése.

 

Inför den här hösten har vi förlängt många av våra träningshelger med en extra dag och det gör vi även till Yoga Mountain Festival. Den som vill checkar in på Holiday Club på torsdagen och kan vara med på första yogapasset på fredag morgon.

 

”Många av deltagarna på Yoga Mountain Festival är återkommande och det ser vi som ett kvitto på en uppskattad helg. Det är unikt att vi har allting under ett och samma tak. Som gäst kan du sätta på dig SPA-tofflorna när du checkat in och så behöver du inte ta av dig dem under hela helgen” berättar Therése.

 

Läs mer om Yoga Mountain Festival här.

ANNONSER
ANNONSER