Menu
ANNONSER

Nytt poddavsnitt: Livet i Åre #41

Foto: Linnea Karlsson, Mittmedia

 

I podden Livet i Åre får vi hänga med när Cissi och Karin pratar stort och smått kring sina egna upplevelser och vad som är på gång i byn. Tipsfaktorn är hög och innehållet passar såväl turister som locals. Missa inte avsnitt 41!

 

Avsnittsbeskrivning på Podbean
”Vintern, snön och julen är här. Backarna öppnar och och längdspåren tar form. Byn intar ett annat tempo – liksom går in i någon typ av discotempo som varar ända in till påska. Cissis flygaggression har lagt sig, Karin har istället åk på en käftsmäll av sin häst. Jo – ni förstår – dramatiken höjs här i Åre även för oss bofasta inför högsäsong…”

 

 

Ladda ner och följ här:

– Itunes
– Podbean
– Instagram
– Facebook

 

Tack för en superbra podd, Cissi och Karin!

Publicerat av Niclas Vestefjell
ANNONSER
ANNONSER