Menu
ANNONSER

Tips: Höjdpunkterna i Åre i vinter

 

I pressmeddelandet nedan har Holiday Club i Åre sammanfattat sin lista på årets höjdpunkter i byn. Och visst längtar man redan till nummer ett på listan – nästan bara en månad kvar till alpina VM nu!

 

1. Alpina VM arrangeras den 5-17 februari. Det är världens näst största vinteridrottsevenemang och Åre står som värd för tredje gången!

 

2. Åre Winter Camp kommer tillbaka under sportloven vecka 8, 9 och 10. Det är ett sportlovshangout med kul aktiviteter för ungdomar. I år kommer trampolinproffset Jonas Nordfors ha en egen clinic. Alla som bor på hotellet under sportlovsveckorna har fri entré till Åre Winter Camp! Läs mer

 

3. Stationsvägen 16 är en av de nya restaurangerna i Åre i vinter – och ligger precis vid torget.

 

4. Vi förlänger skidsäsongen i år igen och delar ut SkiPass till alla som bor på hotellet de två första helgerna i maj. Vår och skidåkning – kan det bli bättre? Läs mer

 

5. Åre Kafferosteri utökar sitt café på torget och börjar servera lättare luncher och har gjort ett samarbete med Åre Bryggcompagni vilket resulterat i en folköl med kaffe. Kommer du att testa?

 

6. Kalla bad är en av vinterns trender. Från hotellet har du nära till vinterbadandet och vill du inte gå utomhus finns isvak och isbastu att testa i vår bastuvärld Season Saunas.

 

7. En ytterligare restaurang som öppnar till vintern är The Frozen Mexican som slår upp dörrarna ett stenkast från torget. Namnet avslöjar inriktningen – vi ser fram emot att testa konceptet!

 

8. Valle hänger på Holiday Club under stora delar av vintern och samlar på kramar lagom till frukosten!

 

9. Testa något nytt i vinter! Vi tar gärna med dig på snöskohike eller isfiske. Det ingår i ditt hotellboende – vi kallar det Active Inclusive.

 

Publicerat av Niclas Vestefjell
ANNONSER
ANNONSER