Menu
ANNONSER

Nyhet: Åre Bike Park hyllas på Redbull.com

Foto: Niclas Vestefjell photographyInstagram.com/niclas.vestefjell.photography

De flesta känner nog till att det satsas mycket på sommarsäsongen i Åre sedan ett antal år, och att cyklingen är en viktig kugge i den satsningen. Möjligen är det inte lika välkänt exakt hur bra cyklingen på Skutan egentligen är? Åre Bike Park anses faktiskt som en av de fem bästa parkerna i världen för downhill-cykling. Senast i raden att uppmärksamma detta är Redbull.com med en artikel om varför cykelentusiaster jorden runt bör planera in en resa till västra Jämtland. Kul att ordet sprids! Har inte du testat cyklingen i Åre? Det finns gott om tid ännu i år – sommarsäsongen med liftburen cykling varar tills slutet av september. Missa inte!

All info om cykling i Åre finns här.

 

ANNONSER
ANNONSER