Menu
ANNONSER

5 nya bilder: Vålådalen, Blanktjärnsrundan, 30 juli, 17:32-20:10

Blanktjärnsrundan i Vålådalen har fått ett rejält uppsving under de senaste åren. Efter stor exponering i sociala medier vill alla uppleva de vackra tjärnarna. Och med rätta, det är en häftigt upplevelse när man plötsligt ser det turkosa vattnet skymta mellan tallarna ca 6 km från Vålådalens fjällstation. Leden dit löper genom skog, myr och fjällhedar, stundtals med mycket jämt underlag och stundtals med stor teknisk utmaning iform av stenar och rötter. Nybörjaren inom stigcykling får räkna med att dra cykeln längs vissa passager. Nedan några bilder från i måndags kväll (högervarv längs rundan) – första bilden är från vindskyddet Nipan och sista bilden på vägen tillbaka mot Vålådalen. Foto: Niclas Vestefjell och Per-Anders Börjesson

 

ANNONSER
ANNONSER