Menu
ANNONSER

Bilder/nyhet: Snart dags för Åre Mountain Festival (1-7 aug)

På måndag startar Åre Mountain Festival – en fartfylld familjevecka där man kan upptäcka och uppleva Åres stora sommaraktivitetsutbud. Byns aktörer visar upp sina verksamheter och erbjuder ett smörgåsbord av aktiviteter för alla åldrar och önskemål. Med festivalbandet får man tillgång till massor av prova-på-aktiviteter och speciella festivalarrangemang samt rabatter på ordinarie aktivitetsutbud. Nytt för i år är bland annat sänkt pris på festivalbandet samt ännu fler prova-på-tillfällen.

– Vi ser Åre Mountain Festival som ett sätt att visa på Åres bredd av sommaraktiviteter genom att skapa en arena där Åres företag lätt får kontakt med nya utövare. Genom sänkt pris på festivalbandet och fler prova-på-tillfällen vill vi även sänka tröskeln för våra gäster att testa något nytt, säger Ola Bergqvist, Åre Destination.

Läs hela pressmeddelandet från Åre Destination här.

Foto: Åre Mountain Festival/Per Hagdahl

amf_2_2016amf_3_2016amf_4_2016amf_1_2016

 

ANNONSER
ANNONSER