Menu
ANNONSER

7 nya bilder: Blanktjärn levererar igen (fantastiska bilder)!

Vi har märkt att det alltid finns ett stort intresse för bilder från den turkosskimrande Blanktjärn. Samtidigt har SUP (Stand Up Paddleboard) etablerat sig som ett superhett tillskott i Åres aktivitetsutbud. Snudd på alla antingen vill eller har testat verkar det som! I detta inlägg slår vi två flugor i en smäll och visar ett gäng supersnygga nyfotade bilder från en ”SUP-hike” till Blanktjärn (och nedför Vålån) med aktivitetsbolaget Explore Åre. Fotograf på turen (21 juli) var Eric Mulder från Åre. Resultatet är inget annat är grymt bra! Stort tack till Eric och Explore Åre för att vi får dela dessa bilder!

Mer info om du vill komma igång med SUP nedan:

Följ med på guidad tur i Åres närhet

Hyr ett kit för egna turer

Grundkurs på Åresjön

Fotograf: Ericmulderphotography.com – Instagram.com/ericmulder

07_21_fotograf_i_Are_jamtland_fotoblogg_arebilder1007_21_fotograf_i_Are_jamtland_fotoblogg_arebilder1107_21_fotograf_i_Are_jamtland_fotoblogg_arebilder1207_21_fotograf_i_Are_jamtland_fotoblogg_arebilder1307_21_fotograf_i_Are_jamtland_fotoblogg_arebilder1407_21_fotograf_i_Are_jamtland_fotoblogg_arebilder1507_21_fotograf_i_Are_jamtland_fotoblogg_arebilder16

ANNONSER
ANNONSER