Menu
ANNONSER

Ny bild: Åreskutans topp, 20 november

Det känns fantastiskt roligt att återigen få möjlighet att dela en bild från fotograf Mattias Fredriksson – en av världens mest publicerade outdoorfotografer (och tillika Årebo)! Bilden är fotad i fredags då Mattias tillsammans med de lokala skidåkarna David Kantermo, Erik Sunnerheim och Olle Regnér rekade snöläget uppe på Åreskutan. Ett jättetack för att vi får dela din bild, Mattias!
PS: Just nu (söndag kväll) har vi ca -3 nere i byn och -8 uppe på högzon. Snökanonerna går på högvarv och det börjar se riktigt bra ut på sina håll. En gissning är att vi närmar oss öppning av skidsystemet med stormsteg. Ska bli mycket spännande att se om SkiStar Åre släpper pressmeddelandet med stort P nu till veckan. Vi återkommer!

FredrikssonM_1721

Foto: Mattias Fredriksson photography

ANNONSER
ANNONSER