Menu
ANNONSER

Nyhet: Vålådalen öppnar för längdåkning

Härliga nyheter för alla längdfantaster – idag söndag blir det längdpremiär i Vålådalen! Sedan ett par dagar har spåren varit öppna för boende på fjällstationen, men fr.o.m. idag söndag kl. 12 öppnar man upp för alla. Vi citerar pressmeddelandet i sin helhet nedan.

”Nu öppnar längdspåren vid Vålådalens Fjällstation! Inledningsvis erbjuds 1,7 km elljusbelyst längdspår för både skate och klassiskt, mer spårpreparering pågår och spåren förlängs så snart det är möjligt.

Generellt gäller att spåren endast är öppna för boende på fjällstationen fredagar kl 12 till söndagar kl 12. All övrig tid är alla varmt välkomna.

Välkommen att starta upp skidsäsongen i Vålådalen – Officiellt Vasaloppscenter!

Mer information: Elisabeth Hansson, Marknad & Kommunikation, tel 072-588 26 24, elihansson@gmail.com

 

 

ANNONSER
ANNONSER