Menu
ANNONSER

Jobbtips: Buustamon rekryterar!

Foto: Niclas Vestefjell, Buustamons fjällgård, januari 2021

Rekryteringen inför vintern är i full gång bland byns företagare. Buustamons fjällgård publicerade nyligen annonsen nedan på @buustamonsfjallgard. Är det ett jobb för dig? Lycka till i så fall!

Är du serviceinriktad och brinner för detaljer? Gillar att styra upp grupper, konferenser och bröllop? Älskar du mötet med människor och att leverera minnesvärda upplevelser? Tveka inte att skicka din ansökan till oss!

Du kommer att jobba i ett litet tight team och för oss är det viktigt att du har en positiv attityd, vill ta ansvar, är noggrann, lösningsorienterad och professionell både mot gäster och kollegor. Det är viktigt att du har goda språkkunskaper i svenska och engelska. Tidigare erfarenhet av Protel och BookVisit är meriterande men inte nödvändigt. Vi ser gärna att du har utbildning inom hotell/service och ekonomi samt några års erfarenhet från liknande arbete. Du behöver ha egen bostad i Åre och tillgång till bil.

Arbetsgivare: Buustamons Fjällgård AB,
Buustamon 142, 837 98 ÅRE

Varaktighet: Tillsvidare 80% med möjlighet att jobba upp till 100% stora delar av året. Schemalagd arbetstid, dagtid och helger.
Lön: enligt avtal HRF med ansvarstillägg.

Mer info: Linda Nilsson 0647-53175
Rekrytering sker löpande, skicka din ansökan till personal@buusta.se

ANNONSER
ANNONSER