Menu
ANNONSER

Tips: Livet i Åre – nytt poddavsnitt ute nu!

I podden Livet i Åre får vi hänga med när Cissi och Karin pratar stort och smått kring sina egna upplevelser och vad som är på gång i byn. Tipsfaktorn är hög och innehållet passar såväl turister som locals. Missa inte avsnitt 74!

Avsnittsbeskrivning på Podbean:

Skolavslutningsdag i Åre och sommaren har sedan flera veckor stoltserat med sin ankomst! Tompas 50årsfest blev ett raveparty, Karin fick smak för dansandet och har sedan fortsatt med diverse kalas, Cissi har numer helt sadlat om till sjuksyrra – där även sommarlovet spenderas inom nya yrket – men nu på ”riktigt”. Åre gjorde snabbaste omklädningsnumret i mannaminne – där sommarskruden åkte på samtidigt som vintern sa hejdå. Nu cyklas det, vandras och skojas på vår kära skuta – och eftersom stor del av årefolket lämnar byn så finns det gott om plats för andra – så välkomna!…

PS: Ha tålamod lite med spelaren nedan – ibland tar det några sekunder för avsnittet att starta efter man klickat på play.

Ladda ner och följ här:

– Itunes
– Podbean
– Instagram
– Facebook

Tack för en superbra podd, Cissi och Karin!

ANNONSER
ANNONSER