Menu
ANNONSER

Nyhet: Åre öppnar Gondolen den 17 november!

Åre öppnar Gondolen den 17 november!

På onsdagsmorgonen kom så äntligen nyheten vi väntat på. Åre öppnar de första liftarna den 17 november – bland annat Gondolen som tar oss ända upp på Högzon! Så nu börjar vi nedräkningen. 9 dagar kvar!

Nyhet från SkiStar nedan:

Skidsverige kan se fram emot en tidig start på vintersäsongen då SkiStar Åre meddelar att de kommer öppna för skidåkning från toppen med hela 890 fallhöjdsmeter redan från start!

– Vi är glada att kunna erbjuda våra gäster skidåkning från toppen redan från start så här tidigt på säsongen, vilket endast hänt en gång tidigare. Höstens kyla och snö i kombination med våra effektiva system för att producera snö gör det möjligt för oss att leverera en fantastisk skidupplevelse så här tidigt, säger Sebastian Thomasson, destinationschef på SkiStar Åre.

Liftarna VM8:an, Gondolen och knappliften Rödhaken med tillhörande nedfarter kommer att öppna fredag 17 november och därefter hålla öppet dagligen. Åres skidtestarhelg går av stapeln 7-10 december. 

All detaljerad öppningsinformation kan komma att ändras pga väder. För att följa aktuellt läge för lift, pist och väder, klicka in här.

ANNONSER
ANNONSER