Menu
ANNONSER

Nyhet: Åre öppnar 8 december!

Alldeles nyss (fredag fm.) meddelade SkiStar att Åre öppnar de första liftarna/nedfarterna den 8 december. Så nu börjar vi nedräkningen. 13 dagar kvar!

Nyhet från SkiStar nedan:

Tack vare den senaste tidens kyla kan även SkiStar Åre och SkiStar Sälen välkomna alla skidentusiaster till säsongsöppning. Åregästerna får dessutom äntligen ta den efterlängtade premiärturen i nya Stjärnliften. Sveriges två största skidorter, med fantastisk och varierande skidåkning för alla, är därmed redo för vintern. 

Den 8 december öppnar skidåkningen i Åre. Dessutom planeras även för Åres skidtestarhelg den 9-11 december. Mer detaljerad information kommer att finnas innan öppningen under ”Väder & Backar i Åre” på skistar.com 

-I Åre planerar vi nu det sista inför öppningen, inte minst den nya sexstolsliften Stjärnliften som öppnar i samband med skidtestarhelgen och ersätter den gamla WC-liften. Med denna nya expresslift kan vi öka kapaciteten avsevärt i området, då den har en kapacitet på 2 600 personer/timme vintertid. Det är jag och mina medarbetare riktigt stolta över som vi hoppas och tror att våra gäster kommer att uppskatta extra mycket, säger Sebastian Thomasson, destinationschef för SkiStar Åre.

ANNONSER
ANNONSER