Menu
ANNONSER

Aktivitetstips: Familjevänligt kanotäventyr i Åre

Nu finns möjligheten att på ett lättillgängligt sätt upptäcka den vackra sträckan mellan Tegeforsen och Åre (ca 5 km) från stadiga uppblåsbara kanoter. Det är aktivitetsbolaget Explore Åre som lanserat konceptet ”familjeturen” i syfte att erbjuda familjer en säker och naturnära paddelupplevelse i direkt anslutning till Åre. Deltagarna tar sig till Tegeforsen där en guide möter upp och hjälper till med utrustningen. Därefter paddlar man på egen hand nedströms (lättpaddlat) till Åre där man återigen möter guiden som skjutsar tillbaka till Tegeforsen om så önskas. Turen beräknas ta ca 3 timmar inklusive fikapaus på stranden. 

All info och bokning finns här.

Fotograf i Åre Niclas Vestefjell
Fotograf i Åre Niclas Vestefjell
Fotograf i Åre Niclas Vestefjell
ANNONSER
ANNONSER