Menu
ANNONSER

Nyhet: SkiStar öppnar Vemdalen i helgen. När öppnar Åre?

Fotograf i Åre Niclas Vestefjell

Foto: Niclas Vestefjell photography, arkivbild

Igår kom nyheten att SkiStar redan kommande helg (27 november) öppnar en nedfart i Vemdalsskalet.

– Äntligen kan vi smygöppna en av våra skidorter och förutsättningarna ser bra ut även för flera av våra andra destinationer i Sverige och Norge framöver. Så fort vi kan erbjuda bra alpin skidåkning öppnar vi för vintern. Jag ser fram emot att välkomna alla gäster till en lång vintersäsong och att erbjuda trygga, säkra och minnesvärda fjällupplevelser med fantastisk skidåkning för alla, säger Stefan Sjöstrand, vd och koncernchef på SkiStar.

Den givna följdfrågan: När öppnar Åre? Det vi med säkerhet vet är att Skidtestarhelgen arrangeras i Åre den 9-12 december. Får vi åka innan dess tro? Tittar vi på SMHI:s prognos framåt så ser det onekligen bra ut med stabil temperatur kring 10 minus eller kallare (från lördag) så långt vi kan se. Vi väntar spänt på nästa positiva pressmeddelande från SkiStar!

Läs hela pressmeddelandet från SkiStar här.

ANNONSER
ANNONSER