Menu
ANNONSER

6 bilder + 1 klipp: Storsatsning på Höstlovet i Åre!

Foto: Darren Hamlin Photography (2020)

Nu har ”Höstlov i Åre” rullat igång! Sedan några år satsas det stort på höstlovet och besökande familjer kan vänta sig ett brett och varierande utbud. Så här skriver Åre Sweden om höstlovet på sin sajt;

”Att fira höstlov i Åre är roligt för hela familjen, stora som små. Mottot för veckan är tid tillsammans och vi gör vårt yttersta för att fylla hela byn med aktiviteter och mys. Vildmarkscampet är höstlovets hjärta, här brinner elden hela veckan och vildmarksguiderna Emil och Cisela finns på plats för att pyssla, tälja, lära ut hur man gör upp eld och mycket mer. Hela Åre med omnejd erbjuder aktiviteter att prova på, från längdskidåkning i Vålådalen, ljusstöpning i Undersåker till utomhusmatlagning i Björnen”

Hela programmet och massor av höstinspiration finns på aresweden.com/hostlov-i-are Missa inte!

Bilderna och klippet nedan (från 2019) ger en fin känsla för vad som väntar.

Film & foto: Darren Hamlin Photography

ANNONSER
ANNONSER