Menu
ANNONSER

4 bilder + länktips: Aktiviteter & erbjudanden – september 2021

Till helgen infaller den tid då färgprakten brukar vara på absolut topp. För er som har möjlighet att besöka Åre då väntar en by med massor av möjligheter. Åre Sweden har sammanställt en lista med aktuella aktiviteter och erbjudanden – introtexten lyder enligt följande.

”September är en fantastisk tid i Åre. Vandring och cykling är en njutning när vädret är lite kyligare och knott är ett minne blott. Det finns alla möjligheter att njuta av spa, bad, bastu, god mat, bra shopping och aktiviteter. Eller att bara ta det lugnt, sova, äta gott och verkligen njuta. Här hittar du tips om boenden, aktiviteter och mycket mer.”

Vi kan bara hålla med! Här hittar du hela listan med aktiviteter och erbjudanden.

Nedan hittar ni även fyra bilder från den 23 september förra hösten. Bilderna är fotade längs vägen mot Storulvån, ca 5 mil från Åre.

Fotograf i Åre Niclas Vestefjell
ANNONSER
ANNONSER