Menu
ANNONSER

8 bilder & tips: ”Septemberhelger i Åre”

Även om vi fortfarande befinner oss i sommarsäsong här i Åre så börjar den fantastiska höstmånaden september trots allt närma sig. En gnistrande klar höstdag i september är mycket svårslagen! Fjället lyser i varma färger, liftarna är fortfarande öppna för cykling och vandring och stickande flygfän är ett minne blott.

Hela byn är öppen september ut och det satsas nu på konceptet ”Septemberhelger”. För er som är nyfikna på vad många årebor betecknar som den bästa tiden i Åre finns en mycket bra startpunkt på Åre Swedens sajt. Surfa in på aresweden.com/septemberhelger-i-are/ för massor av bra tips och inspiration.

Som lite extra inspiration bjuder vi på några favoritbilder från september i fjol.

Fotograf i Åre Niclas Vestefjell
ANNONSER
ANNONSER