Menu
ANNONSER

Nyhet/tips: Sällskapslöpning till Huså med ”after run”

Foto: Darren Hamlin Photography

För dig som gillar att springa lättsamt på fjället och umgås med likasinnade är detta ett hett tips om du befinner dig i Åre under nästa vecka. Så här lyder inbjudan från friluftsbutiken Outdoor Buddies i Åre;

Tillsammans med Marlenans i Huså och Åre Bryggcompagni välkomnar vi dig att springa en av våra jobbpendelturer med oss från Åre by till Huså, en sträcka på ca 20 km. (Ett kortare alternativ finns, se längre ner). Vi springer från Outdoor Buddies 15:00, håller ett trivsamt snacktempo och hinner med en och annan paus för att beundra utsikten och ta selfies.


Vi avslutar med After Run på Marlenans i Huså som håller extraöppet och serverar mat och öl från Åre Bryggcompagni. Familj och icke löpande vänner är självklart välkomna men måste föranmälas då antalet sittplatser är begränsat.


För dig som känner att 20 km är för långt finns möjlighet att ta egen bil upp till Ullådalen och möta upp gruppen vid Ullådalsstugan. Då blir turen 6-7 km kortare.


Transport tillbaka till Åre ordnar man med själv. Förslagsvis bjuder du en icke löpande kompis/familjemedlem på middag i utbyte mot skjuts!
Kostnad 125 kr inklusive 1 dryckesbiljett. Övrig mat och dryck till självkostnadspris.


Anmälan senast 1/8 via mail hello@outdoorbuddies.se eller telefon 0730-948777. Evenemanget ställs in vid färre än 15 anmälda.

Eventet finns också upplagt på Facebook

ANNONSER
ANNONSER