8 nya bilder + 1 klipp: Åre, 22 maj – nya höghöjdsbanan i Björnen

Det största aktivitetstillskottet denna sommar måste nog sägas vara den nybyggda höghöjdsbanan/klätterparken i Åre Björnen. Bygget startade direkt när liftarna stängde och nu står allt klart. Så här skriver SkiStar Åre på sin sajt om nytillskottet

“Ta med familjen eller kompisarna till Åre-Björnen och testa på en riktig utmaning bland trädtopparna. Klätterparken består av 10 olika banor med olika svårighetsnivåer. Banorna ligger på allt från 0,5 meter till 12 meter upp i luften. Det är ingen åldersgräns för att få klättra, men du ska vara minst 110 cm lång för att ta del av klätterparken. Beräknad tid för att genomföra alla de 10 olika banorna är ca 2 timmar.”

Bilderna är fotade idag lördag kring lunch. Som ni ser har våren kommit en bra bit på väg nu. Hoppas ni gillar!

Publicerat av Niclas Vestefjell

Menu