Menu
ANNONSER

Tips: Livet i Åre – nytt poddavsnitt ute nu!

I podden Livet i Åre får vi hänga med när Cissi och Karin pratar stort och smått kring sina egna upplevelser och vad som är på gång i byn. Tipsfaktorn är hög och innehållet passar såväl turister som locals. Missa inte avsnitt 64!

Avsnittsbeskrivning på Podbean:

2020 går mot sitt slut med snöyra och utemys. Planen var att kanske lite mer summera, analysera och fundera – men det blev som vanligt, rakt på sak – det som ligger oss närmast hjärtat – just nu och här!  Och idag var det en väldans blandad kompott. Shit-index, uterumsbonanza, julgäster, köer eller inte, serieanalys, dålig koll på tid och år och ovanligt lite häst…

God Jul & Gott Nytt År på oss alla!

PS: Ha tålamod lite med spelaren nedan – ibland tar det några sekunder för avsnittet att starta efter man klickat på play.

Ladda ner och följ här:

– Itunes
– Podbean
– Instagram
– Facebook

Tack för en superbra podd, Cissi och Karin!

Publicerat av Niclas Vestefjell

ANNONSER
ANNONSER