Menu
ANNONSER

Tips: Livet i Åre – nytt poddavsnitt ute nu

I podden Livet i Åre får vi hänga med när Cissi och Karin pratar stort och smått kring sina egna upplevelser och vad som är på gång i byn. Tipsfaktorn är hög och innehållet passar såväl turister som locals. Missa inte avsnitt 60!

Avsnittsbeskrivning på Podbean:

Snön i maj gick över till tropiskt fjällväder i juni för lite återfall i juli. Var det sista snön för vintern 2020 eller första snön för vintern 2021 som föll förra veckan och gjorde skutan vitpudrad?

Byn öppnar upp, människor hittar hit och det liksom sjuder av energi i bäckar och träd. Vår bikepark vid Björnen har blivit en reseanledning i sig och vi som testat förstår varför! Hästsnack – ja, det har vi ju alltid tid för – nya tider för Cissi som nu letar efter en ny fyrbent kompis då Romeo hittat ny familj som han flyttat in hos.

Som Karin i Mörsil så bra uttryckte hur vi har det här – ”sällan lagom, gärna all in när det väl händer!”

Kom hit och hälsa på och njut ni med! ”

PS: Ha tålamod lite med spelaren nedan – ibland tar det några sekunder för avsnittet att starta efter man klickat på play.

Ladda ner och följ här:

– Itunes
– Podbean
– Instagram
– Facebook

Tack för en superbra podd, Cissi och Karin!

Publicerat av Niclas Vestefjell

ANNONSER
ANNONSER