Menu
ANNONSER

Nytt klipp: Team ”Wallner’s world” vann Åre Video Challenge 2020

Under förra veckan arrangerades Åre Bike Festival som historiens första digitala cykelfestival. Av förståeliga skäl kunde man inte köra som vanligt med massor av deltagare på plats. Däremot kunde den traditionsenliga Åre Video Challenge avgöras nästan som vanligt (minus den stora galan) med fyra åkar-/filmteam som på mycket begränsad tid jobbade hårt för att skapa en vass edit.

Vinnare av årets titel blev Team ”Wallner´s world”, som enligt juryns motivering lyckades kombinera en rolig vinkel av en familjedag i Åre Bike Park, kombinerat med högklassiga filmsekvenser, humor och intresseskapande innehåll hela filmen igenom. Dessutom kammade teamet även hem priset i kategorin People´s choice där tittarna röstade fram sin favorit. Stort grattis!

Filmare: Niklas Wallner

Åkare: Robin Wallner, Elin Nilsson och Ted Wallner (snart 2 år)

Här finns alla bidrag i Åre Video Challenge 2020

 
Publicerat av Niclas Vestefjell
 
ANNONSER
ANNONSER