Menu
ANNONSER

Tips: Ny vandringskarta + ännu mer Åre-nyheter i sommar!

Fotograf i Åre Niclas Vestefjell

Häromdagen var ni många som klickade in här för att läsa SkiStar Åres pressmeddelande ang. sommarens nyheter i Åre, främst gällde detta vad som hänt i Åre Bike Park inför säsongen. Nu har även den officiella besöksorganisationen Åre Sweden publicerat en artikel med sommarens nyheter. Denna ger en ännu bredare bild vad som hänt/händer i byn denna sommar. Bland annat får vi info om en helt ny karta med vandringsleder och beskrivningar för dessa. Papperskartan finns att hämta på turistbyrån, alla Skistarshoppar och i många hotellreceptioner

Se kartan som PDF här.

Alla leder har en unik QR-kod som man kan scanna med mobilen och direkt få upp beskrivningen. De flesta nyare telefoner har QR-scan som automatisk funktion i mobilkameran. Annars används någon av många appar för QR-koder.

I övrigt innehåller artikeln massor av tips och länkar för er som planerar att besöka Åre i sommar/höst. En ”missa-inte-läsning” helt enkelt!

Läs hela artikeln här.

ANNONSER
ANNONSER