Menu
ANNONSER

Tips: Livet i Åre – nytt poddavsnitt ute nu!

Foto: Linnea Karlsson, Mittmedia

 

I podden Livet i Åre får vi hänga med när Cissi och Karin pratar stort och smått kring sina egna upplevelser och vad som är på gång i byn. Tipsfaktorn är hög och innehållet passar såväl turister som locals. Missa inte avsnitt 58!

 

Avsnittsbeskrivning på Podbean
”Flera veckor utan poddande, men däremot har vi äntligen fått lite tid att umgås. Tid att reflektera som övriga världen. Åre´s underbara mars och april blev något helt annat än vad det brukar. En by som brukar vara full av härliga semesterfirare har istället blivit en plats för de hårt arbetande passionerade Åreborna att själva få njuta lite av fjället… Samtidigt så slår det ekonomiskt hårt och vi saknar våra gäster – men det är som det är och snön är fortfarande magisk. Den här tiden då dagarna varvas av längd, cykel, topptur och löpning är här – och oavsett Corona eller inte – det är en förbaskat bra tid!”

 

PS: Ha tålamod lite med spelaren nedan – ibland tar det några sekunder för avsnittet att starta efter man klickat på play.

 

 

 

 

Ladda ner och följ här:

– Itunes
– Podbean
– Instagram
– Facebook

 

Tack för en superbra podd, Cissi och Karin!

Publicerat av Niclas Vestefjell

ANNONSER
ANNONSER