Menu
ANNONSER

Favorit i repris: Åre Summer Dreams

Vi har haft några helt ljuvliga vårvinterdagar här i Åre. Synd att inte fler av er fått möjlighet att njuta. Men trots vårvinter de luxe är det nog många som så smått börjar längta efter sommaren och allt vad den erbjuder i vår fina by och på våra fina fjäll. I klippet nedan som Whiteout Pictures producerade för några år sedan bjuds vi på sommarinspiration av bästa sort.

 

Många vågar nog knappt säga det högt, men ryktet säger att det är fler Årebor än man tror som faktiskt gillar barmarkssäsongen lite mer än vintern 😉 Kolla klippet nedan och inspireras av känslan. Vi håller tummarna för att världsläget förändras till det bättre och att många av er får möjlighet att njuta av Åre redan i sommar!

 

PS: Fler fantastiska Åreklipp och mycket annat från Whiteout Pictures finns här.

 

 

 

Publicerat av Niclas Vestefjell

 

ANNONSER
ANNONSER