Menu
ANNONSER

Tips: Erbjudande från Skidcenter Åre Björnen

Foto: Niclas Vestefjell Photography – Image Bank

 

Vi är mitt i en kris men Åredalen är likväl fylld av kreativa och serviceinriktade företagare. Se exempel nedan från Skidcenter Åre Björnen (publicerades i går torsdag på Facebook.com/Skidcenter och Instagram.com/skidcenter).

 

Men vad det vräker ner snö ute idag, så typiskt april ändå😅❄👌🏼

 

I och med dessa trökiga tider vill vi försöka ljusa upp den lite och göra vårt bästa av situationen. Så, hör upp alla bybor och ni som bor i närområdet❗ Vi erbjuder nu 30% rabatt i skidskolan framöver, gäller så länge det finns snö att åka på helt enkelt ✨

 

Du väljer själv om du vill åka klassikt eller skejt och om du vill åka tidigt på morgonen eller lite senare på kvällen. Du bestämmer och vi fixar!

 

Vi försöker även hitta en bra lösning hur vi gör med underhållet av längdspåren här i Björnen efter helgen.

 

Det är inte försent att lära sig något nytt och lyfta sin teknik ett steg längre. Du kommer ha nytta av detta även till nästa säsong! Och att vara ute och njuta av vår fina natur känns viktigt i sånna här tider.

 

Boka gör du genom att skicka mejl till: frida@skidcenter.se och fråga gärna om du undrar något. Priser finns på vår hemsida och vill du boka där så hör av dig så får du en rabattkod.

 

Ha det gott nu!

ANNONSER
ANNONSER