Menu
ANNONSER

Info: Inspiration från Åre våren 2020?

Fotograf Åre Niclas Vestefjell

 

Våren 2020 innebär prövningar som dom flesta av oss aldrig tidigare varit i närheten av. Utöver världssituationen i stort har Åre stundtals stått i fokus i media på ett helt annat sätt än vi är vana vid. Sociala medier och kanaler som kommunicerar Åre har varit späckade med åsikter och stundtals mycket hetsiga diskussioner.

 

Som en sajt med huvudsyftet att publicera Åreinspiration har det varit svårt att förhålla sig till allt detta. Att fortsätta precis som vanligt skulle kännas märkligt, att bara vara tyst tills krisen är över skulle kännas lika märkligt.

 

Ni som följer Årelive.se börjar närma er 32000 på Facebook och 12000 på Instagram (tack alla ni!). Ni är vida spridda både geografiskt och åldersmässigt, men med den gemensamma nämnaren att ni har ett intresse och inte sällan en stor kärlek för Åre. Baserat på mängden av positiva kommentarer och uppskattande mail under åren är det tydligt att innehållet på Årelive.se betyder en hel del känslomässigt för en stor grupp följare. Ni minns, längtar och inspireras.

 

I den verklighet vi nu lever känns det om möjligt ännu viktigare att blanda upp nyhetsflödet med positiva inslag – något som får oss att glömma och må bra, om så bara för en liten stund. Efter snart två veckors tystnad och begrundan kommer därför flödet på Årelive.se inom kort att börja rulla framåt igen, något lågmält kanske och ”back to basics” med nyfotade landskapsbilder från Årefjällen, plus ett och annat klipp och inspirerande nyhet. Vi hoppas att många av er trots allt uppskattar detta, även om det stora flertalet av er får längta på distans ett tag till.

 

Om du tillhör dem som känner ett stort behov att diskutera och ifrågasätta rådande situation, vänligen respektera att Årelive.se är fel forum för detta.

 

Vänligen notera också att Årelive.se är en helt fristående inspirationssajt som inte har några kopplingar till driften av skidsystemet eller beslut som rör detta.

 

Tack. Och sköt om er.

 

Niclas Vestefjell, Årelive.se

Åre, 30 mars 2020

ANNONSER
ANNONSER