Menu
ANNONSER

Tips: Livet i Åre – nytt poddavsnitt ute nu!

Foto: Linnea Karlsson, Mittmedia

 

I podden Livet i Åre får vi hänga med när Cissi och Karin pratar stort och smått kring sina egna upplevelser och vad som är på gång i byn. Tipsfaktorn är hög och innehållet passar såväl turister som locals. Missa inte avsnitt 57!

 

Avsnittsbeskrivning på Podbean
”Sportloven är igång, solen börjar värma och vardagen i Åre är som för det mesta riktigt bra.Karin håller på och övar italienskt kroppsspråk i Göteborg samtidigt som Cissi fascineras över väder och ljus, jo – det är precis som det brukar vara…. Kom nu loss och frossa igång på Sportlov; här ska längdas, alpinas, ätas och hästas – nu har vi några veckor med lite mer tryck på byn och fler att hänga med, gött!”

 

PS: Ha tålamod lite med spelaren nedan – ibland tar det några sekunder för avsnittet att starta efter man klickat på play.

 

 

 

 

Ladda ner och följ här:

– Itunes
– Podbean
– Instagram
– Facebook

 

Tack för en superbra podd, Cissi och Karin!

Publicerat av Niclas Vestefjell
ANNONSER
ANNONSER