Menu
ANNONSER

Nytt klipp: Windstedt Stories #7

Igår (söndag) släpptes ytterligare en episod av Windstedt Stories, Youtube-serien där vi får hänga med bakom kulisserna i proffsåkaren Hendrik Windstedts vardag. I beskrivningen för episod 7 läser vi följande;

 

”Efter snörika dagar i USA packar Henrik Windstedt ner snorkeln och åker till Åre för att bygga färdigt parken. De sista sladdarna skall kopplas samman för att starta alstra el med solpanelerna. Med vännerna sågas ladan upp och startrampen byggs. Sen måste man självklart köra lite pistmaskin också. Windstedt Stories #7 innehåller förutom det andra kvällsskidåkning, parkshred och tändningen av den hemmabyggda parken. Betalt samarbete med Vattenfall.”

 

Som vanligt är Windstedt Stories producerat av Whiteout Pictures från Åre

 

 

Publicerat av Niclas Vestefjell

 

ANNONSER
ANNONSER