Menu
ANNONSER

Tips: Livet i Åre – nytt poddavsnitt ute nu!

Foto: Linnea Karlsson, Mittmedia

 

I podden Livet i Åre får vi hänga med när Cissi och Karin pratar stort och smått kring sina egna upplevelser och vad som är på gång i byn. Tipsfaktorn är hög och innehållet passar såväl turister som locals. Missa inte avsnitt 56!

 

Avsnittsbeskrivning på Podbean
”2020 är på plats – nya tider, nya vindar och nya vanor. Lugnt på byn samtidigt som studenterna och influencers förnöjer sig krogarna och backarna. Party i stolsliftar till restauranger, rendöden slår till (Inez namn för Jäger…). Hästar behöver som vanligt avhandlas, hundar likaså. Karins hobbyveterinärskunskaper testas och visar sig funka. Lyssna helt enkelt!”

 

PS: Ha tålamod lite med spelaren nedan – ibland tar det några sekunder för avsnittet att starta efter man klickat på play.

 

 

Ladda ner och följ här:

– Itunes
– Podbean
– Instagram
– Facebook

 

Tack för en superbra podd, Cissi och Karin!

Publicerat av Niclas Vestefjell
ANNONSER
ANNONSER