Menu
ANNONSER

Tips: Upptäck Edsåsdalen – späckat schema på lördag!

 

 

 

Edsåsdalen är en liten och familjär skidanläggning bara ett par mil från Åre. I morgon lördag den 4 januari är ett perfekt tillfälle att testa denna pärla på andra sidan Renfjället. Så här skriver de själva på Facebook.com/edsasdalen

 

Den 4 januari 2020 bjuder vi in dig till en dag fylld med fjällmys och aktiviteter! Förutom gratis spårkort och specialpriser på liftkortet kommer vi ha gratis prova-på-skidskytte! En mycket populär aktivitet som inte går att missa! Utöver det bjuds det på våffelbuffé och after ski mot kvällen. För bra för att vara sant? Ja! Välkommen!

 

Mer info finns på edsasdalen.se/trettonhelgen

 

PS: I denna artikel från Expressens “Allt om Resor” finns mer information och inspiration för er som är nyfikna på Edsåsdalen.

 

Publicerat av Niclas Vestefjell

 

ANNONSER
ANNONSER