Menu
ANNONSER

5 nya bilder: Åre Björnen, 30 oktober – mer nysnö!

Nu verkar det som att vintern kanske är här för att stanna! Snön föll vackert i natt och prognosen framöver lovar konstant temperatur under nollan. Då lägger sig antagligen också isen på Fröåtjärn (näst sista bilden). Så här såg det ut uppe i Åre Björnen i morse. Hoppas ni gillar!

 

Uppdatering 17:00: Temperaturen steg under dagen och just nu är det mer regn än snö som faller nere i byn. Gränsen till minusgrader går ungefär vid Sadeln. Men SMHI:s prognos för kommande period ser fortfarande väldigt vintrig ut! 🙂

 

PS: Kolla in schemat för ”Höstlov i Åre” – det händer massor i byn just denna vecka!

 

– Söker du bilder från Åre? I bildbanken hittar du ca 700 bilder från Årefjällen – både landskap och outdooraktiviteter. Välkommen!

 

@niclas.vestefjell.photography 

 

 

 

 

 

ANNONSER
ANNONSER