Menu
ANNONSER

Klipp: Ny Youtube-serie från Åre

Filmarna Darren Hamlin, Martin Olson och Peter Brockman från Åre går från klarhet till klarhet under namnet Kollektive. Dom har under de senaste åren gjort sig kända för att producera riktigt högkvalitativt videomaterial, och ofta med en stark story. Nu startar dom en ny serie på Youtube som ser väldigt lovande ut. I första avsnittet får vi möta kocken Sebastian Vargas som tidigare jobbat på den världskända restaurangen Fäviken (ca 2 mil från Åre). Fotot i filmen är inget annat än femstjärnigt och vi ser redan fram emot kommande avsnitt. Om ni ska se något på Youtube idag, se detta. Det är mycket välinvesterade minuter (5) om man gillar Åre och vår fantastiska natur! Plus att Sebastians Vargas story kring matlagning så klart är intressant!

För att inte missa kommande avsnitt, se till att prenumerera på deras Youtube-kanal (gå in på kanalen här och klicka uppe till höger). Och gillar ni filmen, ge dem gärna en tumme upp på Youtube också. Det hjälper till att synas.

 

 

Publicerat av Niclas Vestefjell
ANNONSER
ANNONSER