Menu
ANNONSER

Nytt klipp: Ny blå hoppled i Åre Bike Park – öppnar idag kl 12

Ledteamet i Åre Bike Park har jobbat hårt hela sommaren och vi har sett glimtar av spektakulära träkonstruktioner, perfekta kurvor och sköna hopp – känslan har varit att de haft något riktigt bra på gång. Och mycket riktigt! I denna förhandstitt ser vi resultatet av den första sektionen som öppnar idag – den ser grymt rolig ut även för oss som inte är proffs. Invigning kl 12 idag lördag alltså, och så här skriver teamet bakom leden på Åre Bike Parks FB-sida.

 

”Då är det äntligen dags att inviga Åre Bike Parks senaste tillskott, den första sektionen av våra nya, blå hoppled. Vi utlovar fika, musik, motorsågar och ett skönt tåg genom den nya leden. Ta med dig kompisarna, familjen och dig själv.

 

Namnet på leden? Det är hemligt fram tills vi klipper bandet!

 

Plats: 10 meter till höger om starten på Shimano på WC-leden.
Tidpunkt: 12.00 lördag 31 augusti.”

 

 

Track preview – nya hoppleden

Ledbyggaren Victor ”Claudio” Larsson tog med sig Lightning Thunder för att testrulla Åre Bike Parks nya hoppled. Stor öppning nu på lördag kl. 12:00, missa inte det!

https://www.facebook.com/events/548269972375817/

Posted by Åre Bike Park on Wednesday, August 28, 2019

 

Publicerat av Niclas Vestefjell
ANNONSER
ANNONSER