Menu
ANNONSER

4 nya bilder: Åre, Totthummeln, 18 augusti, 20:05-20:15

Ett stort tack till Sofia Stenstrand från Åre för dom här fina bilderna – fotade uppe på Totthummeln i solnedgången i förrgår. Hennes egen bildtext på Instagram.com/sofiastenis är precis på pricken för hur många känner inför en tur upp dit.

 

”Det är så märkligt när man har den där känslan att det känns lite segt att ta sig ut och träna, och så gör man det ändå – bara för att få det avklarat, väljer en utejogg istället för gymmet och en halvtimme senare står man här. Känner hur det spritter i kroppen och armarna knottras för att det är så vackert och för att man är så lyckligt lottad att ha detta runt knuten. Och så tänker man att man ska aldrig mer klaga på något.”

 

Bra sagt, Sofia!

 

– Nyfiken på vandring kring Åre? På den officiella besökssajten Aresweden.com finns en mängd bra info och inspiration. Börja på aresweden.com/se-gora/vandra

 

– Söker du bilder från Åre? I bildbanken hittar du ca 700 bilder från Årefjällen. Landskap och Outdoor. Välkommen!

 

 

Publicerat av Niclas Vestefjell
ANNONSER
ANNONSER