Menu
ANNONSER

Tips/klipp: Fjällmaratonveckan startar på lördag

Nu är det dags för sommarens stora löparfest i Årefjällen! Fjällmaratonveckan inleder starkt nu på lördag med loppen Salomon 27K och Välliste runt. Sedan följer en rad lopp med olika karaktär och längd fram till nästa lördag då det hela avslutas med Kia Fjällmaraton (43 km). Den första delen av veckan kommer präglas av en rejäl värmebölja med temperaturer kring +30 varje dag fram till måndag (enligt aktuell prognos från SMHI). Härligt så klart, men också en utmaning för löparna. Vätskeintaget blir viktigare än någonsin.

 

All info om de olika loppen finns här.

 

För dig som är nyfiken på känslan och stämningen kring arrangemanget (de första två loppen), ta en titt på detta klipp från förra året.

 

 

 

Publicerat av Niclas Vestefjell
ANNONSER
ANNONSER