Menu
ANNONSER

Podd – Livet i Åre, avsnitt 51

Foto: Linnea Karlsson, Mittmedia

 

I podden Livet i Åre får vi hänga med när Cissi och Karin pratar stort och smått kring sina egna upplevelser och vad som är på gång i byn. Tipsfaktorn är hög och innehållet passar såväl turister som locals. Missa inte avsnitt 51!

 

Avsnittsbeskrivning på Podbean
”Solen flödar i Åre efter en fostrande start med tävlingar, aktiviteter och restauranger som bara väntar på att få besök! Cissi och Karin har varit på olika håll och har nu senaste veckan hunnit bonda ihop både på Fjällturen och hemma på Lödings. Karin har antagit taktiken; tävla utan att träna, något som kanske funkar på grund av stönigt pannben men knappast innebär någon större glädje… Cissi har premiärat i cykeltävlingssammanhang med bravur! Cissi har mersmak, Karin mer avsmak…

Hästar högt och lågt, Romeo och Emil – inte alltid en dans på rosor men vad kan man räkna med med två 4-åringar som har varsin tjattrande matte… Nya grannar från Australien, besök här och där, utlandsresa och äntligen semester, iallafall enligt kalendern. Japp – låt oss nu hålla i detta finväder ett tag till och passa på och njut! Kom hit ni med!

 

PS: Spelaren nedan, ha tålamod några sekunder efter att ni tryckt på play så startar podden.

 

 

Ladda ner och följ här:

– Itunes
– Podbean
– Instagram
– Facebook

 

Tack för en superbra podd, Cissi och Karin!

Publicerat av Niclas Vestefjell
ANNONSER
ANNONSER