Menu
ANNONSER

Tack för allt, Rikard

 

Dessa rader skrivs med tungt sinne och hjärta. Åreprofilen och inspiratören Rikard Westling – som kontinuerligt delat med sig av sina topptursfilmer till Årelive.se – avled i helgen på Åreskutan till följd av en tragisk olycka. Han anmäldes försvunnen i fredags eftermiddag och återfanns i lördags kväll efter en mycket omfattande sökinsats – en grupp från den frivilliga sökstyrkan fann honom då nära toppen i en snötäckt bäckravin.

 

Så sent som den 30 maj publicerades hans sista film här på Årelive.se med efterföljande stort engagemang från er följare. Selfiepinnen var med som vanligt och Rikard strålade nedför åket i nysnön på Åreskutan.

 

Alla varma tankar går till familjen i denna svåra stund. Och återigen, tack för allt, Rikard.

 

En minnesstund kommer hållas i Åre gamla kyrka i morgon tisdag kl 17-18:30.

 

Publicerat av Niclas Vestefjell
ANNONSER
ANNONSER