Menu
ANNONSER

Nytt klipp: Snart är cykelsäsongen här – invigning 6-9 juni

Just nu pågår ett intensivt arbete uppe på Skutan för att fixa till lederna i Åre Bike park inför kommande cykelsäsong. Parken blir bara bättre och bättre för varje år och rankas högt i cykelkretsar. För er som missat vad Åre har att erbjuda när det kommer till stig- och downhillcykling – kolla in det här klippet (1 min) och bli inspirerade (se till att slå på ljudet)! Det finns leder för hela familjen! Hoppas ni har möjlighet att komma och cykla i sommar. Invigningen av säsongen ligger bara ca två veckor bort, den 6-9 juni är det dags för Åre Bike Opening!

 

This is Åre Bike Park

Welcome to Åre Bike Park! The biggest bike park in Sweden and Northern Europe with 35 trails for all tastes and dropping 872 vertical meters. Open from June 6 to October 6, 2019.
www.arebikepark.com

Posted by Åre Bike Park on Wednesday, May 15, 2019

 

Publicerat av Niclas Vestefjell
ANNONSER
ANNONSER