Menu
ANNONSER

Tips/klipp: Holiday Club förlänger skidsäsongen med två helger in i maj

Idag (1 maj) är sista dagen som SkiStar Åre kör liftarna på Skutan och i eftermiddag tar säsongen slut, officiellt. För dom som inte vill ge upp åkningen riktigt än finns det möjlighet att hänga i ett tag till. Precis som de senaste åren hyr Holiday Club några liftar under de två första helgerna i maj och delar ut liftkort till sina gäster. Preliminärt är det VM8:an och Gondolen som kommer köras. Nu ser det dessutom som att vintern gör en rejäl comeback lagom till helgen. Efter flera veckors shortsväder utlovar prognosen en hel del nysnö och temperaturer som mestadels ska hålla sig under nollan. Det kan med andra ord bli puderåkning i maj!

 

Mer info och bokning finns här.

 

Klippet nedan är från TV Åre och visar när Holiday öppnade upp Skutan i maj 2017.

 

ANNONSER
ANNONSER