Menu
ANNONSER

Podd: Livet i Åre – avsnitt 46

Foto: Linnea Karlsson, Mittmedia

 

I podden Livet i Åre får vi hänga med när Cissi och Karin pratar stort och smått kring sina egna upplevelser och vad som är på gång i byn. Tipsfaktorn är hög och innehållet passar såväl turister som locals. Missa inte avsnitt 46!

 

Avsnittsbeskrivning på Podbean
”Det går upp och ner, fort och fel, ibland blir det helt andra resultat än som först var tänkt. Men oftast löser det sig ändå, lite som att det finns en mening med allt… Hästköpet gick på tok, vilket möjliggör nya pållar. Valpen Lexi är i antågande och förväntningarna är höga. Vädret är opålitligt men fixar sig oftast till slut och hur ska det gå för mamma-son-ligan som ska dra på äventyr till England?

Lyssna så klarnar det nog eller också blir det ännu snurrigare – men vad gör väl det:-)

PS: Glöm inte tipsa de som som du tror behöver en dos Livet i Åre i sin vardag…. ”

 

 

Ladda ner och följ här:

– Itunes
– Podbean
– Instagram
– Facebook

 

Tack för en superbra podd, Cissi och Karin!

Publicerat av Niclas Vestefjell
ANNONSER
ANNONSER