Menu
ANNONSER

Podd: Livet i Åre – avsnitt 42 – ”Hej 2019”

Foto: Linnea Karlsson, Mittmedia

 

I podden Livet i Åre får vi hänga med när Cissi och Karin pratar stort och smått kring sina egna upplevelser och vad som är på gång i byn. Tipsfaktorn är hög och innehållet passar såväl turister som locals. Missa inte avsnitt 42!

 

Avsnittsbeskrivning på Podbean
”Nytt år och nya tider. Cissi har drabbats av självaste städfebern och gått in i någon typ av metod som rengör inte bara huset utan själen. Karin passar på att vara ledig, men börjar istället bli frustrerad av lugnet. Nyåret har firats med ”food hopping” på Lödings och nu smids planerna för 2019 där det istället i år är Cissi som i kärleksgåva fått en rejäl utmaning i form av mtb-tävlingen Fjällturen i sommar, minst sagt spännande! ”

 

 

Ladda ner och följ här:

– Itunes
– Podbean
– Instagram
– Facebook

 

Tack för en superbra podd, Cissi och Karin!

Publicerat av Niclas Vestefjell
ANNONSER
ANNONSER